Over De IJzerhoeve

Home  »  NL  »  Over De IJzerhoeve  »  Over De IJzerhoeve

foo

De IJzerhoeve

Van boerderij tot recreatiedomein.

Tot het midden van de jaren zeventig was ons domein een florerende boerderij met tal van melkvee en andere dieren in diverse stallen.
Palmer en Madeleine, de toenmalige eigenaars, besloten na een tijd dat het tijd was voor iets anders en ze betraden de toeristische sector. Tijdens de eerste jaren richtte De IJzerhoeve zich vooral op het hoevetoerisme, getuige ook legendarische verhalen van grote groepen die tijdens de IJzerbedevaart tussen het hooi in de stallen sliepen. Het domein kreeg echter meer en meer aantrek en al gauw stond de camping vol tenten en caravans.

 

Iets na de eeuwwisseling besloten Palmer en Madeleine dat het tijd was voor wat welverdiende rust en vonden ze een overnemer voor de camping. In 2014 verloor De IJzerhoeve echter haar vergunning. Iets later nemen de kleinzonen van de oorspronkelijke eigenaars het heft in handen en na uitgebreide infrastructurele werken werd de camping in eer hersteld.

Wat heeft De IJzerhoeve te bieden?

Op het recreatiedomein De IJzerhoeve kunt in een rustige omgeving genieten van alle charmes van de Westhoek. Een nachtje kamperen op onze groene tentenweide of liever één van onze ruime percelen voor lange tijd huren?
Een dagje al vissend tot rust komen aan onze visvijver of toch liever een streekbiertje drinken op ons terras?
Alles kan! Bij ons is kleinschaligheid troef: kwaliteit primeert boven kwantiteit. Onze gasten een fijn verblijf verschaffen is onze prioriteit.

Tentenweide

Gezellig rondtrekken met de tent

Tentenweide

Vergeet even de dagdagelijkse zorgen en sla je tent op op onze ruime tentenweide. Geniet van de gemoedelijke sfeer, heerlijke buitenlucht en de prachtige...

Lees meer..
Kortverblijf

Caravan, Vouwwagen, Kampeerauto

Kortverblijf

U wilt één of meerdere dagen ontdekken wat Diksmuide en de rest van de Westhoek te bieden heeft? Dan is er geen betere uitvalsbasis dan De IJzerhoeve!...

Lees meer..
Langverblijf

Sta-caravan

Langverblijf

We bieden op ons domein tevens jaarplaatsen aan, voorzien van een water- en elektriciteisaansluiting. Allen min 100 m².

Lees meer..
Verhuurlogies

Vakantiehuisjes

Verhuurlogies

Op De IJzerhoeve kunt u in alle rust genieten in één van onze chalets, voorzien van al het gewenste comfort. Deze chalets zijn voorzien van twee slaapkamers...

Lees meer..