Over De IJzerhoeve

Home  »  NL  »  Over De IJzerhoeve  »  Over De IJzerhoeve

foo

De IJzerhoeve

Van boerderij tot recreatiedomein.

Tot het midden van de jaren zeventig was ons domein een florerende boerderij met tal van melkvee en andere dieren in diverse stallen.
Palmer en Madeleine, de toenmalige eigenaars, besloten na een tijd dat het tijd was voor iets anders en ze betraden de toeristische sector. Tijdens de eerste jaren richtte De IJzerhoeve zich vooral op het hoevetoerisme, getuige ook legendarische verhalen van grote groepen die tijdens de IJzerbedevaart tussen het hooi in de stallen sliepen. Het domein kreeg echter meer en meer aantrek en al gauw stond de camping vol tenten en caravans.

 

Iets na de eeuwwisseling besloten Palmer en Madeleine dat het tijd was voor wat welverdiende rust en vonden ze een overnemer voor de camping. In 2014 verloor De IJzerhoeve echter haar vergunning. Iets later nemen de kleinzonen van de oorspronkelijke eigenaars het heft in handen en na uitgebreide infrastructurele werken werd de camping in 2016 in eer hersteld.

Wat heeft De IJzerhoeve te bieden?

We bieden ruime jaarplaatsen aan voor uw stacaravan of chalet , we werken met plaatsen met verharding waar alle nutsvoorzieningen klaar zitten voor een vlotte plaatsing en aansluiting van uw vakantieverblijf.

 

 

Op het recreatiedomein De IJzerhoeve kunt in een rustige omgeving genieten van alle charmes van de Westhoek.


Een dagje al vissend tot rust komen aan onze visvijver of toch liever een streekbiertje drinken in Diksmuide?Langverblijf

Sta-caravan

Langverblijf

We bieden ruime jaarplaatsen aan, voorzien van recente water- en elektriciteisaansluiting. Allen min 120 m², 16A,...

Lees meer..
Verhuurlogies

Vakantiehuisjes

Verhuurlogies

Op De IJzerhoeve kunt u in alle rust genieten in één van onze chalets, voorzien van al het gewenste comfort. Deze chalets zijn voorzien van twee slaapkamers...

Lees meer..