Over De IJzerhoeve

Home  »  NL  »  Over De IJzerhoeve  »  Over De IJzerhoeve

foo

De IJzerhoeve

Van boerderij tot recreatiedomein.

Familiepicknick - zondag 01/09/2019 (afgelopen)

Familiepicknick - zondag 01/09/2019 (afgelopen)

Een heerlijke namiddag boordevol spel en plezier! 

 

De kindjes zich nog eens helemaal laten uitleven voor de school terug start? Kom naar onze familiepicknick!


Verschillende springkastelen, grime en allerlei andere activiteiten! We hebben dit jaar zelfs iets voorzien voor de 'grote kinderen' onder ons. ;-)

Je kan een eigen picknick meebrengen of een pakket bestellen (8,5€/volwassene, 6€/kind) door een mail te sturen naar info@deijzerhoeve.be. Dranken zijn te bestellen bij de bar.

 

Geen interesse om te picknicken, maar wel in een gezellige en fijne namiddag met de kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes,... ? Kom zeker langs. Iedereen is welkom!

https://www.deijzerhoeve.be/uploads/cgblog/id10/familiepicknick19_deijzerhoeve_detail.jpg

Iets na de eeuwwisseling besloten Palmer en Madeleine dat het tijd was voor wat welverdiende rust en vonden ze een overnemer voor de camping. In 2014 verloor De IJzerhoeve echter haar vergunning. Iets later nemen de kleinzonen van de oorspronkelijke eigenaars het heft in handen en na uitgebreide infrastructurele werken werd de camping in eer hersteld.

Wat heeft De IJzerhoeve te bieden?

Op het recreatiedomein De IJzerhoeve kunt in een rustige omgeving genieten van alle charmes van de Westhoek. Een nachtje kamperen op onze groene tentenweide of liever één van onze ruime percelen voor lange tijd huren?
Een dagje al vissend tot rust komen aan onze visvijver of toch liever een streekbiertje drinken op ons terras?
Alles kan! Bij ons is kleinschaligheid troef: kwaliteit primeert boven kwantiteit. Onze gasten een fijn verblijf verschaffen is onze prioriteit.

Tentenweide

Gezellig rondtrekken met de tent

Tentenweide

Vergeet even de dagdagelijkse zorgen en sla je tent op op onze ruime tentenweide. Geniet van de gemoedelijke sfeer, heerlijke buitenlucht en de prachtige...

Lees meer..
Kortverblijf

Caravan, Vouwwagen, Kampeerauto

Kortverblijf

U wilt één of meerdere dagen ontdekken wat Diksmuide en de rest van de Westhoek te bieden heeft? Dan is er geen betere uitvalsbasis dan De IJzerhoeve!...

Lees meer..
Langverblijf

Sta-caravan

Langverblijf

We bieden op ons domein tevens jaarplaatsen aan, voorzien van een water- en elektriciteisaansluiting. Allen min 100 m².

Lees meer..
Verhuurlogies

Vakantiehuisjes

Verhuurlogies

Op De IJzerhoeve kunt u in alle rust genieten in één van onze chalets, voorzien van al het gewenste comfort. Deze chalets zijn voorzien van twee slaapkamers...

Lees meer..